Directiewissel bij Fiola

 

Hoog tijd om onze nieuwe algemeen directeur voor te stellen:

 Brecht De Schepper

Vol vertrouwen én goesting kijken we uit naar het samen op pad gaan. Brecht wist zich op korte tijd in te werken én thuis te komen en heeft alle blokjes in handen om samen met cliënten, ouders, medewerkers, vrijwilligers, raad van bestuur en sympathisanten verder te bouwen aan een krachtig Fiola!

Brecht beschikt alvast over ‘de gave van het woord’ alsook over ‘de gave van de spitsvondigheid’. Zo redde hij eigenhandig de houten blokjes uit de ondervloer van de bureau van Dirk om deze symbolisch te overhandigen op zijn afscheidsfeest:

 

“Jouw vloer is een basis, een fond voor groei, voor ontwikkeling, voor mensenwerk. Het werd een vloer waarop mensen gelijkwaardig behandeld worden, waar iedereen uniek mag zijn. Laten we zeggen dat de mensen waarvoor en waarmee je werkte, stukjes van die vloer zijn. Ze zijn allemaal uniek en er is overal wel een hoek af. Sommige zijn verknocht aan elkaar geraakt en anderen liggen al eens liever dwars. Maar één blokje is op zich van weinig waarde, vele blokjes samen maken een krachtig geheel.”

“Als meester in de blokkenkunde slaagde je er in om mensen met elkaar te verbinden en samen te laten werken aan een gemeenschappelijk doel. Nu krijg je van ons 222 blokjes, voor elke medewerker één. Want Dirk, jij zag én activeerde de sterktes van anderen. Op jouw eigen wijze! Dat deed je als vroegbegeleider, maar ook als directeur.

Daarnaast schenken we je graag nog eens 2650 blokjes. The floor is yours. Voor elke cliënt die Fiola dit jaar ondersteunde ééntje. Want Dirk, je had niet alleen impact op het Fiolateam, maar ook op het leven van de duizenden cliënten en hun netwerk, die je rechtstreeks of onrechtstreeks op je pad tegenkwam!”

   “Dankjewel Dirk. Om grondlegger te zijn!

We beloven je om met iedereen samen verder te bouwen aan het krachtgericht, duurzaam, verbindend en nabij verhaal van Fiola!”

 

Brecht De Schepper en team Fiola