Fiola en Yieha: krachtig samen

Wij zijn heel blij te mogen aankondigen dat Fiola vanaf september een mooie samenwerking met Yieha is aangegaan. Yieha is een inclusieve vrijetijdsbeweging die kampen en weekenden organiseert voor kinderen van 5 tot 18 jaar met én zonder beperking: http://www.yiehavzw.be/

Aangezien deze vereniging overeind bleef door een aantal enthousiaste vrijwilligers maar het hele pakket voor hen te zwaar werd, zal Fiola de dagelijkse werking verder coördineren. Zodat de vrijwilligers verder kunnen doen daar waar hun hart ligt: de kinderen een fantastische vakantie bezorgen.

Wij zijn samen met Yieha op zoek naar nieuwe vrijwilligers die graag als monitor zouden meegaan op de weekenden en kampen. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen indien zij ook bereid zijn om hun animatorattest te behalen. Omdat Yieha volledig inclusief wenst te zijn, streven we op termijn ook naar een inclusieve monitorploeg!

Ben je 16 jaar of ouder, heb je interesse om inclusiemoni  te worden of wil je meer te weten komen over Yieha? Bekijk het filmpje en kom samen met jouw vrienden naar onze MONISTARTDAG:

20 november om 18 u. bij Vizit, Vizitfabriekske, Hof ten Walle 1 in Gent (in de gps Bachtenwalle): http://wijzijnyieha.be/
Programma: info, friet, muziek, ambiance,…

Inschrijven via info@wijzijnyieha.be
Kan je er niet bijzijn en/of wil je meer info over Yieha,  bel naar Anneleen Boon: 0474 48 28 98.