Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstweekend 2022: Egypte

28 oktober 2022 - 19:00-30 oktober 2022 - 14:00

Herfstweekend 2022: Egypte

Net liep ik mijn dagelijkse ochtendwandeling in het park toen ik iets vreemds ontdekte. In mijn ooghoek blonk een gele gloed afkomstig uit een klein kistje in de struiken. Lang verhaal kort: voor ik het goed en wel besefte stond ik oog in oog met een hologram van Howard Carter! Je weet wel, die geschiedkundige die Toetanchamon ontdekte. Luister even mee:

Pssst… Hey… hallo… GOEDEDAG ! Ja u ziet het goed ik ben hier echt! NIET VERSCHIETEN! Wacht ik leg het even uit: tot u spreekt Howard, geschiedkundig archeo- en egyptoloog en sinds vijf minuten geleden ook tijdreiziger! Ik heb denk ik iets heel heel ERGgedaan! Daarnet ontdekte ik het graf van Toetanchamon, een farao uit het oude Egypte. Bij het openen van zijn graf wist ik echter meteen dat het niet goed zat… DE VLOEK VAN DE FARAO bestaat echt!! OHNEE, WAT …trrrrr…. IN HEMELSNAAM …. Grrrrr…NU WEER??? AAAHHHHH!!!….

Een storing verbrak de lijn, maar één ding is zeker: deze lieve man heeft onze hulp dringend nodig! Reizen jullie mee naar het oude Egypte?? Hopelijk zien we jullie snel!

Gegevens

Begin:
28 oktober 2022 - 19:00
Einde:
30 oktober 2022 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

’t Haantje
Brandstraat 105
Ruiselede, Oost-Vlaanderen 8755 België
+ Google Maps