Groepswerking

Wat

Onze groepswerking organiseert dagactiviteiten op maat en in samenspraak met de deelnemers. Je kan aansluiten in Aalst, Assenede, Gent, Merelbeke, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Sinaai en Wetteren. Bijna alle groepen komen op een vast moment samen, met uitzondering van de groep in Sinaai. Zij komen op wisselende momenten samen, afhankelijk van de georganiseerde activiteiten.

Enkele voorbeelden van onze activiteiten: creatieve activiteiten, groepsgesprekken, uitstappen, quizzen, koken, sporten, workshops rond multimedia, een gezelschapsspel spelen,… We houden rekening met de groepsdynamiek. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers begeleiden de groep.

Voor wie

Wij richten ons op diverse doelgroepen zoals volwassenen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking, volwassenen met (een vermoeden van) autisme, volwassenen met een motorische beperking en volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.

Belangrijk is dat je op eigen kracht naar de locatie kan komen.

Praktisch

Voor de groepswerking kan je gebruik maken van rechtstreeks toegankelijke hulpverlening (RTH) of van persoonsvolgende financiering (PVF).

Interesse

Aanmelden kan via de website, via e-mail of telefonisch.

Na aanmelding plannen we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.