MAAK KENNIS MET ONZE UITNODIGENDE SNOEZELRUIMTE

In de snoezelruimte staat genieten, ontspannen en ontdekken op het eigen tempo centraal. Tijdens het snoezelen bieden we verschillende prikkels aan in een sfeervolle omgeving. Via licht- en geluidseffecten, geur- en tastmaterialen willen we de persoon/je kind de kans geven om te ontspannen, actief te worden en contact te maken. In onze snoezelruimte staan allerlei gekleurde voorwerpen, zoals vloeistofprojectie, een gekleurde waterzuil, een fluorescerend aquarium, … Er is ook allerlei voelmateriaal aanwezig zoals voelpanelen, knisperende voorwerpen, … Prikkeling van de reuk gebeurt met een aromaverspreider. Rustige achtergrondmuziek prikkelt het gehoor, net als de geluiden van bijvoorbeeld een regenbuis of belletjes. Het warme waterbed zorgt voor volledige ontspanning. Doordat het een muzikaal waterbed is, zorgt het bovendien voor aangename trillingen op het ritme van de muziek.

Snoezelen kan elke woensdagnamiddag tussen 13.30 u. en 16.30 u. In overleg met je (thuis)begeleider kan je ook op andere momenten komen snoezelen. Je kan dan onder begeleiding de wondere wereld van het snoezelen ontdekken. Je kan er op termijn ook voor kiezen om zonder begeleiding te komen snoezelen op woensdagnamiddag.

De snoezelruimte staat ook open voor externe personen met een beperking. Er wordt dan geen begeleiding voorzien vanuit Fiola vzw, maar er is wel iemand aanwezig om uitleg te geven.

  • Eventuele sluitingsperiodes worden bekendgemaakt via onze website.
  • Een snoezelmoment duurt ongeveer 45 minuten.
  • Gezinnen betalen een bijdrage van 5 euro per snoezelmoment.
  • Hopelijk tot binnenkort en veel snoezelplezier!
Interesse?

Neem contact op:
09 274 10 10 of 0494 51 79 00 ofwel via je (thuis)begeleider.
Locatie: Groot Begijnhof 73, 9040 Sint-Amandsberg

Het is belangrijk dat je op voorhand reserveert!