Ideeënbus

Een sprankelend idee voor Fiola vzw? Een suggestie of tip om onze werking, website of Facebookpagina te optimaliseren? Laat het ons weten! Je ideeën en voorstellen worden verstuurd naar Peter De Wachter, de kwaliteitsverantwoordelijke van Fiola.


Niet tevreden

Al onze medewerkers doen hun best om je zo goed mogelijk te begeleiden. Maar soms gaat het mis en heb je toch een minder fijne ervaring. Als je niet tevreden bent met onze hulp, raden we je aan om eerst een gesprek aan te gaan met je begeleider en te proberen om de problemen uit te praten. Eventueel in de aanwezigheid van een vertrouwenspersoon.

Als dat niet volstaat, kan je contact opnemen met de directie van Fiola via e-mail naar dirk.mombaerts@fiolavzw.be of per post naar Dirk Mombaerts, Groot Begijnhof 73, 9040 Sint-Amandsberg.

“Het feit dat het over alle aspecten van de zorg kan gaan, spanningen in het gezin, moeilijkheden in de verstandhouding met broers en zussen, school… Voor ons is Fiola de enige instantie waar we zo’n integrale begeleiding krijgen”.

Meer over onze tevredenheidsmeting