IT medewerker

Fiola vzw staat voor krachtgerichte zorg in de nabijheid van de cliënt. Binnen het veranderend zorglandschap zijn wij een expansieve dienst die duurzaam inzet op verruiming en vernieuwing.  Hierdoor zijn we steeds op zoek naar nieuw talent.

Met of zonder ervaring, voor deze vacature komt iedereen in aanmerking met een sterke interesse voor het werken in een ondersteunende ICT-functie in de zorg en een grote dosis enthousiasme.

We zoeken een collega voor de uitbreiding van ons IT-team. In ons team worden taken in functie van competenties verdeeld op basis van jouw persoonlijke interesses en mogelijkheden. Binnen het takenpakket van het team ligt het beheer van het hardwarepark voor onze 175 medewerkers. Daarnaast beheren we onze eigen office 365-omgeving en het sharepointplatform en configureren we onze geïntegreerd cloud-telefonieoplossing. Daarnaast ontwikkelt het ICT-team ook een eigen Cliënt Management Systeem.

Wat breng jij mee?

Zin om jouw steentje bij te dragen in een gevarieerde ICT job in de zorg.

Belangrijker dan diploma is een goede interesse, kennis en vaardigheden van IT. Deze interesse met een diploma bevestigen kan uiteraard.

Een flexibele en probleemoplossende houding t.o.v. taken en problemen.

De nodige maturiteit om zelf jouw jobinhoud mee vorm te geven en taken zelfstandig op te nemen.

Als medewerker van de organisatie bereid zijn om de uitdagingen rond de klimaatveranderingen, de sociale ongelijkheid, de economische realiteiten en de ecologie aan te gaan

Werkervaring is niet noodzakelijk.

Wat krijg je er voor terug?

Een uitdagende, boeiende en afwisselende job in een dynamisch groeiende organisatie en in

een professioneel en betrokken team waar we er voor elkaar zijn.

Kennis ontwikkelen en kennis delen vinden wij belangrijk. Als medewerker krijg je de gelegenheid om een brede ervaring op te doen.

Je krijgt bij ons vele vrijheden die zich vertalen in belangrijke verantwoordelijkheden.

Wij betalen de lonen eigen aan onze sector (PC 319.01) op bachelorniveau.

Vanuit het duurzaamheidsprincipe maken we gebruik van de deeleconomie voor ons vervoer. Je krijgt een deelwagenabonnement met een standplaats in de buurt van je woonplaats binnen onze werkregio.

Wij betalen fietsvergoeding voor woon-werkverkeer en voor de actieve kilometers die u fietst in opdracht.

Interesse ?

Sollicitatiebrief met CV t.a.v. operationeel directeur, Pieter-Jan Vandenbossche :

Pieter-Jan.Vandenbossche@fiolavzw.be tegen 12 augustus.