Real care baby

Voor wie zijn we er?

Voor iedereen met een kinderwens, al dan niet samen met mensen die hen omringen (familie, professionelen, …), cliënten van Fiola, personen met een (vermoeden van) beperking, externe diensten.

Wat?

Wil je weten wat het kan betekenen om 24u/24u voor een pasgeboren baby te zorgen? Heb je een kinderwens, maar weet je niet goed of het ouderschap iets voor jou is? Of ben je zwanger en wil je je graag voorbereiden op het prille ouderschap?
De Real Care Baby is een ‘oefenbaby’ die de noden van een echte baby nabootst. Door enkele dagen te zorgen voor de oefenbaby leer je wat het is om te zorgen voor een pasgeboren baby. Het ontlenen van de Real Care Baby verhoogt de kans op het maken van een bewuste keuze en het zo goed als mogelijk voorbereid zijn.

Praktisch

We vinden het belangrijk dat de ontlening van de Real Care Baby steeds op een weldoordachte, omkaderde en zorgzame manier verloopt. Daarom koppelen we het ontlenen
van de oefenbaby aan een ontleningstraject. Een gespecialiseerde begeleider samen met de persoonlijke begeleider nemen dit op.
Voor personen met een (vermoeden van) beperking voorzien we een ontleningstraject van 5 of 6 ambulante begeleidingen.

Aan externe diensten bieden we vorming en ontlening aan. Neem contact op voor offerte.

Interesse?

realcarebaby@fiolavzw.be of telefonisch 09 274 10 10

Lees onze flyer