Ontdek onze vacatures

Fiola zoekt durvers om onze teams te versterken!

Vacature: Thuisbegeleider

Het vroegbegeleidingsteam in regio Waasland is op zoek naar een nieuwe collega.

Lees meer

Vacature: Thuisbegeleider

Het jongerenteam is op zoek naar een nieuwe collega!

Lees meer

Volg stage bij Fiola

Wil je stage doen bij Fiola? Dat kan.

In sommige groepswerkingen zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair. Bij de werking meerderjarigen is er in sommige regio’s nog stagemogelijkheid in najaar 2020. Bij de werking minderjarigen zijn de stageplaatsen reeds volzet, ook voor schooljaar 2020-2021.

Meer weten? Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met Marieke Baert via het nummer 09 274 10 10. Bekijk ook eens onze website om onze werking te leren kennen.

Word vrijwilliger!

Als vrijwilliger kan je heel wat betekenen voor mensen met minder kansen. Jouw inzet zorgt ervoor dat we meer mensen kunnen bereiken en het verschil kunnen maken. Als vrijwilliger ben je een belangrijke partner in onze werking.

Binnen Fiola kunnen vrijwilligers vele taken opnemen. Onze vrijwilligerswerking organiseren we lokaal en/of volgens doelgroep. Enkele mogelijkheden:

Vrijwilligerswerking Vlaamse Ardennen
Je kan vrijwilliger worden bij onze vrijetijdswerking en mee een activiteit begeleiden die je aanspreekt: samen op stap gaan, creaworkshops, een museumbezoek, een buurtfeest …

Interesse? Neem contact op via: graaggedaan@fiolavzw.be

Vrijwilligerswerking voor en door ouders van (jonge of volwassen) kinderen met een beperking
Je werkt mee op basis van interesses, sterke punten en beschikbare tijd. Je kiest ervoor om rechtstreeks te werken met personen met een beperking of hun gezin of iets te betekenen voor de algemene werking van de dienst: contacten met gezinnen, getuigenis brengen, mee begeleiden van een oudergroep, hulp bij praktische taken, …

Interesse? Neem contact op via: vrijwilligers@fiolavzw.be